-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

torstai 8. huhtikuuta 2010

Vakuutus lahopäälle

Koska minulla on hyvä muisti, mutta niin harmittavan lyhyt, lisäsin tähän blogiini uuden sivun, ikään kuin muistiinpanoksi itselleni. Sivulle pääsee yläpalkin Paikkoja-linkin kautta ja sinne pyrin listaamaan erilaisia kangas-, lanka-, askartelu- ja kirpputoripaikkoja. Koska kyseessä on siis lähinnä muistiinpano, se sisältää myös paikkoja, joissa en ole vielä ehtinyt käymään, olen vain poiminut liikkeen tiedot ylös että joskus muistaisin myös käydä siellä.

Listaus ei ole millään tavalla täydellinen enkä ole näin alkuun edes jaotellut liikkeitä mitenkään järkevästi kategorioihin, enkä edes sen mukaan olenko käynyt siellä vai en. Tällä hetkellä lista sisältää vain paikkoja, jotka sijaitsevat Helsingissä. Tulevaisuudessa aion kuitenkin laajentaa listaa myös Helsingin ulkopuolelle ja voisin ottaa tavoitteeksi kertoa lyhyesti jotain käymistäni liikkeistä. Otan myös enemmän kuin mielelläni vastaan suosituksia ja ehdotuksia käymisen arvoisista liikkeistä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti